https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/stredocesky-kraj-souhlasi-s-rekonstrukci-objektu-skody-auto
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Středočeský kraj souhlasí s rekonstrukcí objektů Škody Auto

19.2.2002 14:19 | PRAHA/MLADÁ BOLESLAV (ČIA)
S rekonstrukcí technologických objektů v mladoboleslavské Škodovce souhlasili na svém jednání 18. února členové středočeské krajské rady. "Tento bod zařadil na jednání odbor životního prostředí v rámci zákonem stanoveného projednávání vlivu staveb na životní prostředí," potvrdil dnes ČIA mluvčí středočeského hejtmana Petr Husák.
 

Vedení kraje posuzovalo záměr Škody Auto na rekonstrukci objektů M12B,C,D pro svařování karoserií. Představitelé automobilky ale s ohledem na obchodní tajemství nechtěli ČIA sdělit žádné technické ani finanční podrobnosti týkající se přípravy linky pro nový typ karoserie, které jsou součástí "dlouhodobé strategie automobilky a jejího prosazování na domácím a zahraničním trhu".

"Stanovisko kraje je kladné a další projednávání této investiční akce už nebude na krajské úrovni nutné," doplnil Husák.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist