https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/stredocesky-kraj-vypise-vyberove-rizeni-na-likvidaci-kacovskych-lednicek
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Středočeský kraj vypíše výběrové řízení na likvidaci kácovských ledniček

17.5.2001 17:16 | PRAHA (ČIA)
Nejpozději do konce června hodlá vedení středočeského kraje vypsat výběrové řízení na zajištění likvidace 17 tisíc lednic, které jsou pět let volně uloženy v Kácově na Kutnohorsku. "Jmenovali jsme výběrovou komisi, nyní čekáme ještě na dvě jména z ministerstva životního prostředí a Fondu životního prostředí," potvrdil středočeský hejtman Petr Bendl, podle kterého vedení regionu na svém posledním jednání odsouhlasilo podmínky pro zadání veřejné zakázky.
 

Likvidace starých lednic, které měly být využity v připravované recyklační lince v Kácově, bude stát podle prvních odhadů více než 10 milionů korun. Středočeští radní podpořili variantu, podle které bude veřejná zakázka zadána přímo vybrané firmě. "Zajištěním činností v rámci komplexního zadání veřejné obchodní soutěže ve smyslu zákona o zadávání veřejných zakázek pověříme akciovou společnost Odoaker," citoval rozhodnutí rady Bendl.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist