https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/u-kongresoveho-centra-zatim-jen-jediny-aktivista
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

U Kongresového centra zatím jen jediný aktivista

26.9.2000 11:05 | PRAHA (EkoList)
Koncert osamoceného polského trumpetisty Martina Krämera, hrajícího v těsné blízkosti Kongresového centra Internacionálu je zatím jediným viditelným protestem proti dnes zahájenému zasedání Mezinárodního měnového fondu (MMF) a Světové banky (SB). Podle reportérů EkoListu, kteří jsou právě na náměstí Míru, se ovšem průvod zhruba 5 000 demonstrantů právě vydal na pochod ke Kongresovému centru.
 

Policie uzavřela přístup ke Kongresovému centru ze všech stran a projít mohou pouze akreditovné osoby. Podle policejní hlídky bude stanice metra Vyšehrad pro cestující uzavřena až do večera. Zatím je místo jednání světových finančníků nejpřístupnější u hlavního vchodu z jihu. Jeden celý jízdní pruh Nuselského mostu je zaplněn policejními vozidly, mimo jiné také třemi obrněnými transportéry, hasičským vodním dělem, vojenským automobilem a řadou policejních aut. Na most nemají chodci přístup. Doprava, zvláště ve směru do centra města, začíná mít velké problémy.


reklama

 
Jan Bouchal

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist