https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/uklid-silnice-608-uzavrene-kvuli-uniku-kyseliny-je-hotovy
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Úklid silnice 608 uzavřené kvůli úniku kyseliny je hotový

4.9.2018 00:20 | ODOLENA VODA (ČTK)
Úklid silnice 608 u Odoleny Vody uzavřené kvůli úniku kyseliny je hotový, provoz by na ní měl být obnoven dnes odpoledne mezi 13:00 a 14:00. Bylo to zjistěno u pracovníků středočeské krajské správy a údržby silnic. Policie dál pátrá po viníkovi.
 

"Správa a údržba silnic bude rozhodovat o tom, v jakém stavu se ta vozovka nachází a jak dlouho bude uzavřená," řekla dnes policejní mluvčí Eva Hašlová.

Barely s nebezpečnou látkou vypadly z vozu před nedělní půlnocí. Na místě zasahovali hasiči i policisté. Uniklo kolem tisíce litrů kyseliny sírové, v dalším barelu byla podle expertiz směs oleje s vodou. Silnici a její okolí musela uklidit odborná firma, mimo jiné odtěžila desítky krychlových metrů zasažené zeminy.

Policisté přivítají jakékoliv informace, které by pomohly k objasnění případu. Veškeré poznatky mohou svědci sdělit policii na telefonním čísle 974 881 700 nebo na lince 158.



reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist