https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ulovte-si-pro-ekolist-rybare
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Ulovte si pro Ekolist Rybáře!

8.11.2010 14:19 | PRAHA (BEZK)
Jan Rybář je zkušený novinář a fotograf. A pokud v akci Rok jinak získá nejvíce hlasů, bude rok pracovat pro server Ekolist.cz – a plat zaplatí Nadace Vodafone. Jestli máte rádi Ekolist.cz a chtěli byste, aby se ještě zlepšil, dejte Janu Rybářovi svůj hlas.
 

Jan Rybář

„Pro mě osobně by to byla obrovská výzva,“ říká Jan Rybář. „Téměř dvacet let se pohybuji v prostředí špičkové žurnalistiky. Jako zahraniční zpravodaj MF DNES jsem za více než 12 let projel celý svět, napsal dvě reportážní knihy, vyhrál fotografickou soutěž Czech Press Photo. Pracovat pro server Ekolist.cz, naplno využít jeho obrovský potenciál, a alespoň částečně tak pozměnit mediální scénu v ČR, však považuji za výzvu zdaleka největší.“

Jak hlasovat? Možnosti jsou dvě. Jednak na stránce Jana Rybáře klikněte na odkaz na konci stránky. Do nabídnutého políčka uveďte svůj e-mail. Pak musíte otevřít svůj e-mail a kliknout na odkaz, který vám mailem přijde. Z každého e-mailu lze hlasovat jen jednou.

A druhý hlas můžete Janu Rybářovi přidat na Facebooku Roku jinak, v záložce Divoká karta.

Tím to ale nekončí! Budeme rádi, když pošlete informaci o hlasování pro Jana Rybáře svým známým a přátelům. Děkujeme!


reklama

BEZK, vydavatel serveru Ekolist.cz

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist