https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ustecka-hospodarska-komora-podporuje-dalnici-d8-i-vodni-dila-na-labi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ústecká hospodářská komora podporuje dálnici D8 i vodní díla na Labi

7.3.2002 13:34 | ÚSTÍ NAD LABEM (ČIA)
Dostavbu mezinárodní dálnice D8 a výstavbu dvou vodních děl Malé Březno a Prostřední Žleb na dolním Labi považuje za své priority Okresní hospodářská komora (OHK) v Ústí nad Labem. Její výkonný ředitel Jiří Kalach dnes ČIA řekl, že komora žádá státní orgány, aby se zasadily o urychlení realizace těchto dopravních investic.
 

OHK podpoří nezbytnou modernizaci průmyslu v krajském městě jako protiváhu za útlum průmyslových aktivity v průběhu 90. let. Podporu OHK budou mít takové investiční záměry, které splní zákonné požadavky z hlediska vlivu na životní prostředí.

Na nedávné valné hromadě v Ústí nad Labem byl novým předsedou představenstva OHK zvolen Luboš Knechtl, technický ředitel Spolku pro chemickou a hutní výrobu. Ústecká OHK má v současnosti 159 členů. Jedná se o významné firmy a společnosti v okrese, bankovní domy, města a obce a další právnické osoby. V rámci OHK dnes pracuje několik specializovaných odborných sekcí, jejichž členové působí na základě smlouvy s městem Ústí nad Labem rovněž v odborných komisích magistrátu, případně rady města.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist