https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ustecka-opustena-zvirata-loni-dostala-pres-200-tisic-korun
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ústecká opuštěná zvířata loni dostala přes 200 tisíc korun

11.5.2002 11:41 | ÚSTÍ NAD LABEM (ČIA)
Celkem 216 000 korun získal za rok 2001 ve veřejné sbírce ústecký městský útulek pro opuštěná zvířata. Během roku bylo ze sbírky vyčerpáno necelých 100 0000 korun. V závěru letošní dubna bylo na kontě veřejné sbírky přes 184 000 korun. ČIA o tom informoval mluvčí Magistrátu v Ústí nad Labem Milan Knotek. Většina získaných peněz byla použita na zajištění odtoku odpadních vod do bezodtokové žumpy.
 

Část peněz využil útulek na úhradu cestovného svých dětských spolupracovníků na specializované výstavy v Praze a Litoměřicích. Hodnota darů získaných během roku 2001 představuje necelých 90 tisíc korun. Jednalo se například o 1893 kg granulí pro psy a 65 kg granulí pro kočky. Dále o 133 kusů masových konzerv, vakcíny pro psy a přípravky k odblešení a odčervení zvířat.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist