https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ustecka-spolchemie-obhajila-osvedceni-o-odpovednem-podnikani
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ústecká Spolchemie obhájila osvědčení o odpovědném podnikání

22.10.2000 15:02 | ÚSTÍ NAD LABEM (ČIA)
Osvědčení o odpovědném podnikání v chemii Responsible Care obhájila po dvou letech již podruhé společnost Spolek pro chemickou a hutní výrobu (Spolchemie) v Ústí nad Labem. Uvedený certifikát uděluje po splnění náročných kritérii uchazečům Svaz chemického průmyslu České republiky. Uvedl to pro ČIA mluvčí Spolchemie Zdeněk Rytíř.
 

U každé firmy, která se o osvědčení o odpovědném podnikání uchází, se podle mezinárodně platných pravidel hodnotí sedm kritérií. Například komplexní ochrana životního prostředí, protihavarijní připravenost nebo úroveň ochrany zdraví a bezpečnosti.

Spolchemie v Ústí nad Labem poprvé získala certifikát Responsible Care v roce 1996 a v roce 1998 jej poprvé obhájila.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist