https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-brne-se-uskutecni-seminar-o-odpadech
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Brně se uskuteční seminář o odpadech

30.6.2001 13:58 | BRNO (ČIA)
Projekt koncepce odpadového hospodářství Jihomoravského kraje (JMK) vznikne ve spolupráci JMK a Regionální rozvojové agentury jižní Moravy jako nositelů projektu a společnosti ECO - Management jako jeho zpracovatele. Uvedl to zástupce hejtmana Antonín Kment na tiskové konferenci JMK v pátek 29. června.
 

Oznámil, že k zahájení prací na projektu a k prezentaci záměrů na zpracovávanou koncepci odpadového hospodářství připravil JMK vstupní seminář, který se uskuteční na Krajském úřadu na Žerotínově náměstí v Brně v úterý 10. července od 9.30 do 13 hodin. Účastníci semináře se mají zabývat vznikem a cílem projektu v kontextu zákona o odpadech, obdobnou legislativou v zemích Evropské unie a východisky, metodikou a harmonogramem zpracování koncepce odpadového hospodářství.

Kment naznačil, že v rámci semináře má být představen řešitelský tým a vedoucí konzultačních skupin. Přítomní mají věnovat pozornost také úloze státní správy a samosprávy při zpracování zmíněné koncepce, zpracovatelů a zneškodňovatelů odpadu i úloze veřejnosti při zpracování celkové koncepce.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist