https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-ceskem-raji-zacinaji-jezdit-autobusy-pro-turisty
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Českém ráji začínají jezdit autobusy pro turisty

3.6.2001 10:13 | TURNOV (ČIA)
Hned šest mimořádných autobusových linek spojí letos v létě atraktivní místa v Českém ráji. Čtyři z nich slouží turistům od tohoto víkendu, další dvě budou v provozu od počátku července. Podle Pavly Bičíkové, jednatelky Sdružení Český ráj, které mimořádné linky iniciovalo, se navíc počítá také s dalším spojem ze Železného Brodu na Kozákov.
 

V průběhu června budou autobusy jezdit pouze o víkendech, o prázdninách pak budou turistům i místním obyvatelům k dispozici každý den kromě pondělka. Spolu se sdružením se na snaze posílit turistický ruch podílí také Mikroregion Český ráj, který vydal 10 tisíc jízdních řádů mimořádných linek.

V loňském roce se do této iniciativy zapojilo 12 obcí, letos už jich je podle Bičíkové 25.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist