https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-decine-zahajuji-akci-ciste-mesto
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Děčíně zahajují akci Čisté město

12.5.2002 16:02 | DĚČÍN (ČIA)
Akce Čisté město začne v pondělí 13. května v okresním městě Děčín. Zaměřena bude zejména na svoz velkoobjemového a nebezpečného odpadu. Na území města bude zřízeno celkem 47 sběrných míst. Náměstek ředitele děčínských Technických služeb Václav Svoboda ČIA informoval, že na každém sběrném stanovišti budou umístěny dva kontejnery na velkokapacitní odpad, například na starý nábytek, křesla nebo pohovky. Další kontejner bude určen k likvidaci starých televizorů, ledniček, baterií, plechovek s barvami a dalším nebezpečným odpadem.
 

V rámci akce Čisté město se budou likvidovat i staré pneumatiky a kovový šrot. Na stanovištích budou na správné umístění odpadů dohlížet pracovníci technických služeb. Kontejnery budou přistaveny denně od 14. do 18. hodinou. Technické služby budou plné kontejnery postupně odvážet tak, aby sběrová stanoviště nebyla přeplněná. Termín ukončení akce nebyl zatím stanoven, záleží na zájmu občanů.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist