https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-doksech-budou-za-odpad-platit-i-chatari
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Doksech budou za odpad platit i chataři

29.12.2001 12:57 | DOKSY (ČIA)
Roční poplatek za svoz komunálního odpadu ve výši 500 korun pro chataře na dům a 420 pro trvale bydlící obyvatele určuje nová vyhláška městského úřadu v Doksech na Českolipsku. Potvrdil to starosta Doks Bohumil Schwab.
 

Městské zastupitelstvo ale schválilo čtyři výjimky. Platby za odvoz komunálního odpadu jsou zproštění občané, kteří prokáží, že se na území města nezdržují - to jsou například vojáci základní služby a lidé ve výkonu trestu nebo dlouhodobě umístěni v sociálních a zdravotních zařízeních. Osvobození od poplatku budou také studenti a občané působící na zahraničních stážích.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist