https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-karlovych-varech-zahajil-provoz-novy-dopravni-terminal
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Karlových Varech zahájil provoz nový dopravní terminál

8.12.2000 17:35 | KARLOVY VARY (ČIA)
Dopravní terminál pro osobní železniční i autobusovou přepravu byl dnes slavnostně otevřen na Dolním nádraží v Karlových Varech. Skončila tak více než dvanáctiletá výstavba komplexu, která stála přes sto čtyřicet milionů korun. V dokončovací etapě necelou třetinu potřebných prostředků sdružilo město a České dráhy, více než čtyřiceti miliony pak přispěla z programu Phare Evropská unie.
 

Terminál, který začne první jízdenky prodávat za pět dnů, má zlepšit dopravní obslužnost celého regionu. Bude totiž sloužit městské, oblastní, dálkové i mezinárodní osobní přepravě. V objektu je také informační centrum a množství provozoven pro oblast služeb a obchodu. V průběhu několika měsíců má být otevřeno i restaurační zařízení.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist