https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-kladne-medved-pokousal-muze-ktery-mu-vlezl-do-vybehu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Kladně medvěd pokousal muže, který mu vlezl do výběhu

6.9.2017 05:00 | KLADNO (ČTK)
Třicetiletý muž přelezl zábrany a dostal se k medvědům. Se zraněním byl převezen do kladenské nemocnice. Jedna ze dvou medvědic, které v kladenském medvědáriu žijí, muže pokousala na noze. / ilustrační foto
Třicetiletý muž přelezl zábrany a dostal se k medvědům. Se zraněním byl převezen do kladenské nemocnice. Jedna ze dvou medvědic, které v kladenském medvědáriu žijí, muže pokousala na noze. / ilustrační foto
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
V Kladně včera medvěd pokousal muže, který mu vlezl do výběhu v zahradě u kladenského zámku. Po ošetření na místě záchranná služba převezla zraněného do kladenské nemocnice. Řekla to mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.
 

Událost se stala v úterý po 17:00 hodině. "Třicetiletý muž přelezl zábrany a dostal se k medvědům. Se zraněním byl převezen do kladenské nemocnice," řekla policejní mluvčí Markéta Johnová.

Jedna ze dvou medvědic, které v kladenském medvědáriu žijí, muže pokousala na noze. "Jevil známky požití alkoholu," uvedla Effenbergerová. Případem se budou zabývat policisté.

Do Kladna se medvědice Marta a Míša dostaly v roce 2001, předtím je na parkovišti u Moravských Budějovic zanechal ukrajinský cirkus. Než se jich ujal kladenský magistrát, prožily dlouhé dny v těsných klecích.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist