https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-kladne-zacne-konference-enviro-2003
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Kladně začne konference Enviro 2003

8.4.2003 18:54 | KLADNO (ČIA)
Na jakost, bezpečnost a ochranu zdraví při práci či ekonomiku a její integraci se zaměří letošní celostátní konference Enviro 2003. Ta se uskuteční v Kladně ve dnech 9. až 11. dubna. Konferenci pořádá je sdružení Cert Kladno pod záštitou ministra životního prostředí ČR Libora Ambrozka, Rady ČR pro jakost, hejtmana Středočeského kraje Petra Bendla a primátora města Kladna Milana Volfa. ČIA o tom informovala Helena Procházková z tiskového oddělení Středočeského kraje.
 

Cílem konference je poskytnout účastníkům aktuální informace z oblasti ochrany životního prostředí, diskuse o trendech vývoje a výměna zkušeností manažerů, poradců, auditorů a dalších účastníků konference. Akce je určena představitelům státní správy a samosprávy, organizacím úzce spjatých s ochranou životního prostředí, vzdělávacím organizací a odborníkům aktivním v životním prostředí, jakosti či bezpečnosti.

V rámci plenárního zasedání konference dne 10. dubna vystoupí k tématu Aktuální otázky řešené na úrovní Středočeského kraje v oblasti ochrany životního prostředí člen Rady Středočeského kraje Vilém Žák. S dalšími příspěvky na konferenci vystoupí také Alena Plášková z České společnosti pro jakost a Jiří Študent z Českého ekologického manažerského centra.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist