https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-liberci-se-uskutecni-koncert-na-podporu-20-zoologickych-zahrad.vystoupi-dan-barta-nebo-no-name
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Liberci se uskuteční koncert na podporu 20 zoologických zahrad. Vystoupí Dan Bárta nebo No Name

4.5.2021 00:46 | LIBEREC (ČTK)
Koncert bude kvůli protikoronavirovým opatřením bez diváků, zhlédnout ho lidé mohou on-line.
Koncert bude kvůli protikoronavirovým opatřením bez diváků, zhlédnout ho lidé mohou on-line.
Foto | BRUNO EMMANUELLE / Unsplash
Benefiční koncert na podporu 20 zoologických zahrad v České republice a na Slovensku se uskuteční v neděli v Liberci. Koncert bude kvůli protikoronavirovým opatřením bez diváků, zhlédnout ho lidé mohou on-line. Vystoupí na něm kapely No Name, Rybičky 48, MIG 21 či zpěváci Dan Bárta, Jakub Děkan nebo Igor Orozovič s kapelou, informovala mluvčí liberecké zoo Barbara Tesařová.
 

Streamovaný on-line koncert budou organizátoři vysílat ze zahrady Kulturního střediska Lidové sady, které je součástí liberecké zoo. Program zahrne i rozhovory a krátké virtuální prohlídky ze zapojených zoo, které se v důsledku koronavirové krize ocitly v kritické ekonomické situaci. "Přestože byly všechny zapojené zoologické zahrady v dubnu opětovně otevřené, zdaleka to nevykompenzuje milionové ztráty způsobené déle než 200 dní trvající povinnou uzávěrou," dodala Tesařová.

Akce je určená na podporu zahrad sdružených v Unii českých a slovenských zoologických zahrad. Podle Tomáše Vimmera, který vede produkční tým, jde o první projekt tohoto druhu. "Pevně věříme, že přinese úspěch a podaří se nám prostřednictvím známých osobností vybrat pro zoo další finanční prostředky," dodal Vimmer. On-line vysílání bude na portálu Ticketstream.cz, který už nabízí předprodej vstupenek.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist