https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/v-praze-11-se-chysta-vystavba-noveho-parkoviste
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

V Praze 11 se chystá výstavba nového parkoviště

29.10.2001 13:54 | PRAHA (ČIA)
Do vybudování nového parkoviště ve Vojtíškově ulici na Praze 11 hodlá společnost Eltodo Parking vložit 50 milionů korun. "Je ale možné, že to nebudeme financovat sami, třeba najdeme investora, který pomůže s výstavbou a pak bude parkoviště provozovat," řekl ČIA Jiří Baštář ze společnosti Eltodo. Firma hodlá ze stávajícího parkoviště vybudovat nové třípodlažní s celkovou kapacitou přes 300 míst k stání.
 

"Parkoviště bude mít tři podlaží s tím, že se bude moci parkovat i na střeše," pokračoval Baštář. Ten také uvedl, že architekt společnosti nepovolil samostatné garáže. Eltodo tak zatím uvažuje o zabudování jakéhosi squashového centra. "Nicméně je možné, že než začne územní řízení a než dostaneme stavební povolení, že s této stavby sejde," informoval zástupce společnosti Baštář.

Podle jeho slov se začátek stavby nového parkoviště plánuje na konec příštího roku. Do té doby má společnost Eltodo v pronájmu stávající parkoviště. Podle požadavku městské části Prahy 11 musí toto parkoviště do začátku stavby provozovat za stejných podmínek, jako bývalý pronajímatel doposud.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist