https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/vce-zneuziva-podle-pardubickych-radnich-monopolniho-postaveni
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

VČE zneužívá podle pardubických radních monopolního postavení

14.6.2001 18:17 | PARDUBICE (ČIA)
Akciová společnost Východočeská energetika zneužívá podle představitelů města Pardubice svého monopolního postavení. "Hluboce se nám nelíbí, že po nás vždy požadují úhradu osmdesáti procent nákladů na realizaci rozvodů, ačkoli jim to zajišťuje odběr a platby," tlumočil dnes pro ČIA stanovisko radních města Pardubic náměstek primátora Jiří Razskazov.
 

Podle něj posledním případem, kdy město muselo uhradit zhruba 172 tisíc korun, byla výstavba sekundárního kabelového rozvodu ve školní jídelně Základní škola Štefánikova. "Zákon jim to umožňuje, ale rozhodně to není správné," uzavřel náměstek.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist