https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ve-lvove-se-uskutecni-forum-o-rozvoji-prihranicni-spoluprace
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ve Lvově se uskuteční fórum o rozvoji příhraniční spolupráce

6.10.2001 11:10 | PRAHA (ČIA)
Projednání možností maximálního využití potencionálu příhraničních oblastí v rozvoji infrastruktury, zlepšení ekologické situace a rozšíření spolupráce v rámci mezinárodní asociace "Karpatský euroregion" bude cílem ekonomického fóra o otázkách rozvoje příhraniční spolupráce, které proběhne ve dnech 25. až 27. října v ukrajinském Lvově. ČIA o tom informoval tiskový odbor Ministerstva zahraničních věcí ČR.
 

Na fóru by se mělo představit kolem 40 investičních projektů, které se týkají například některých lvovských podniků ve volné zóně, výstavby železničních drah a placených silnic evropského standardu.

Organizátoři fóra počítají s účastí více než 400 hostů, mezi kterými budou zástupci Polska, Maďarska, České republiky, Slovenska, Moldavska, Rakouska a Rumunska.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist