https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ve-spanelske-zoo-zabil-tygr-osetrovatelku
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ve španělské zoo zabil tygr ošetřovatelku

3.7.2016 02:28 | MADRID (ČTK)
V zoologické zahradě ve městě Benidorm na jihovýchodě Španělska zabil v sobotu tygr ošetřovatelku. Proč zvíře na ženu zaútočilo, zatím není jasné, informovala deník El Mundo.
 

Tygr na pracovnici přírodního parku Terra Natura zaútočil v kleci, která je v zázemí jeho výběhu. Dalším zaměstnancům zoo se ho krátce poté podařilo uspat, 37leté ženě už ale pomoci nedokázali.

Park Terra Natura ve městě Benidorm v provincii Alicante se na svých internetových stránkách prezentuje jako park "nové generace". Chová přes 1500 zvířat dvou set různých živočišných druhů.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist