https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/veletrh-uplatni-se-nabidne-mladym-lidem-uplatneni-v-udrzitelnem-byznysu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Veletrh Uplatni.se nabídne mladým lidem uplatnění v udržitelném byznysu

18.11.2016 14:42 | PRAHA (Ekolist.cz)
Cílem akce je propojit mladé lidi se zájmem o udržitelné podnikání s firmami či neziskovými organizacemi, které právě tyto namotivované spolupracovníky hledají.
Cílem akce je propojit mladé lidi se zájmem o udržitelné podnikání s firmami či neziskovými organizacemi, které právě tyto namotivované spolupracovníky hledají.
Licence | Všechna práva vyhrazena. Další šíření je možné jen se souhlasem autora
Třetí ročník veletrhu Uplatni.se se koná 22. listopadu ve Studiu ALTA (U Výstaviště 21) na Praze 7. Veletrh je zaměřený na oblast udržitelného podnikání a je věnovaný studentům a absolventům vysokých škol, kteří se mohou inspirovat úspěšnými projekty a zajímavými řečníky z oblasti, seznámit se s firmami, které se „nenatírají na zeleno“, ale skutečně realizují aktivity v rámci podpory udržitelného rozvoje. Mohou zde získat zajímavé kontakty pro své budoucí pracovní uplatnění, či se přímo inspirovat pro založení vlastního podnikání. Za celou akcí stojí start-up BUZZ talk, jehož cílem je nabídnout inovativní osvětu veřejnosti a networking s lidmi z oblasti udržitelného podnikání.
 

Cílem akce je propojit mladé lidi se zájmem o udržitelné podnikání s firmami či neziskovými organizacemi, které právě tyto namotivované spolupracovníky hledají. Veletrh nabídne přednášky z praxe, řízené workshopy s odborníky a představí úspěšné start-upy. Nebude chybět ani veletrh firem a neziskových organizací, u kterých budou moci studenti najít budoucí uplatnění, získat stáž či inspiraci pro svou diplomovou práci.

„Jsme mladý, neziskový start-upový projekt, jehož cílem je propojovat skvělé nápady s praxí. Protože jsme v týmu hlavně mladí lidé a vidíme velký potenciál v nápadech studentů, kteří však mají často malé sebevědomí k prosazování svých idejí, chceme jim pomoci. Nabídnout jim prostor a příležitost k realizaci. Veletrh Uplatni.se měl velký úspěch v minulých letech. Vznikl v Brně a právě jsme seznali, že je čas ho přesunout i do Prahy a otevřít dveře ještě více studentům“, vysvětlila Anežka Horynová, organizátorka projektu.

Pro efektivní networking a leadership má veletrh omezenou kapacitu. Je proto nutné se na akci registrovat předem prostřednictvím formuláře, který je nutné vyplnit nejpozději 18. 11. do 20 hodin. Veletrh bude pro veřejnost otevřen od 9.30 do 15 hodin, studio Alta, U Výstaviště 21, Praha 7. Vstupné je díky podpoře grantu SmartUp nadace O2 zdarma a celá akce je nezisková.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist