https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/vlada-bude-jednat-o-jaderne-energii-a-devizovem-zakone
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Vláda bude jednat o jaderné energii a devizovém zákoně

2.5.2001 09:20 | PRAHA (ČIA)
Návrh novely zákona o mírovém využívání jaderné energie a ionizujícího záření (atomový zákon), který předkládá ministerstvo práce a sociálních věcí společně se Státním úřadem pro jadernou bezpečnost , návrh zákona o ochraně označení původu a zeměpisných označení vypracovaný ministerstvy průmyslu a obchodu a zemědělství společně s Úřadem průmyslového vlastnictví a návrh novely devizového zákona z pera ministerstva financí budou hlavními body dnešního pravidelného jednání české vlády. To se uskuteční v Praze na Úřadě vlády.
 

Podle předběžného programu budou dnes ministři jednat rovněž o novele zákona o státní podpoře malého a středního podnikání, kterou předloží ministr průmyslu a obchodu Miroslav Grégr, o návrhu zákona o obalech, vypracovaný společně Grégrovým ministerstvem a resortem životního prostředí a o novele zákona o veřejném zdravotním pojištění. Tu kabinetu předkládá ministr zdravotnictví Bohumil Fišer.

Vláda by měla rovněž projednat poslanecké návrhy novely zákona o státních svátcích, dalších svátcích, významných dnech a dnech pracovního klidu a novely stavebního zákona, dále materiál ministerstva financí týkající se práce s finančními prostředky fondu ISPA a vládní návrh smlouvy mezi Českou republikou a Ukrajinou o sociálním zabezpečení.

Na programu jednání kabinetu premiéra Miloše Zemana je i posouzení žádosti některých obcí o jejich povýšení na města, dále ustavení komise pro posouzení a hodnocení nabídek uchazečů o veřejnou zakázku pro České dráhy a projednání postupu dostavby Jaderné elektrárny Temelín v prvním čtvrtletí letošního roku.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist