https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/vlada-jedna-o-obalech-strelnych-zbranich-a-majetkovych-priznanich
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Vláda jedná o obalech, střelných zbraních a majetkových přiznáních

6.6.2001 11:13 | PRAHA (ČIA)
Návrh zákona o obalech z dílny ministerstva životního prostředí, návrh zákona o zbraních a střelivu od ministra vnitra Stanislava Grosse a návrh zákona o přiznání k přírůstku majetku, který předkládá ministr financí Jiří Rusnok, jsou nejdůležitějšími body dnešního jednání české vlády. To se koná v Praze na Úřadu vlády.
 

Podle předběžného programu by ministři dnes měli jednat rovněž o návrhu zákona o integrované prevenci a omezování znečištění a o integrovaném registru znečišťování, který předkládá ministr životního prostředí Miloš Kužvart, návrhu zákona o státní pomoci při obnově území postiženého živelní nebo jinou pohromou, společném díle ministerstev pro místní rozvoj a financí a o návrhu zákona o pracovní době a době odpočinku zaměstnanců s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou v dopravě. Tento návrh vypracovalo ministerstvo dopravy a spojů.

Vláda by se měla dnes zabývat rovněž Zprávou o podpoře malého a středního podnikání ze státního rozpočtu v České republice v roce 2000, Výroční zprávou o činnosti Pozemkového fondu ČR za rok 2000 a Roční účetní závěrkou Pozemkového fondu ČR za rok 2000 a Návrhem na zpřesnění Zásad pro poskytování příspěvků z Nadačního fondu obětem holocaustu na zmírňování některých majetkových křivd způsobených obětem holocaustu.

Dalšími body jednání vlády jsou návrh na sjednání Dohod mezi vládou České republiky a vládou Slovenské republiky o zřízení pohraničních odbavovacích stanovišť na silničním hraničním přechodu Mosty u Jablunkova - Svrčinovec a pro železniční hraniční přechod Mosty u Jablunkova - Čadca podle článku 3 odstavce 2 Smlouvy mezi Českou republikou a Slovenskou republikou o ulehčení pohraničního odbavování v silniční, železniční a vodní dopravě, návrh dalšího postupu privatizace akciových podílů ve společnostech Unipetrol, a. s. a Nová Huť, a. s. a informace o předběžných výsledcích hospodaření zdravotních pojišťoven a o kontrolní činnosti ministerstva zdravotnictví a ministerstva financí v oblasti veřejného zdravotního pojištění za rok 2000.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist