https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/vlada-projedna-reformu-uzemni-verejne-spravy-a-energetickou-koncepci
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Vláda projedná reformu územní veřejné správy a energetickou koncepci

20.5.2001 14:38 | PRAHA (ČIA)
Zpráva o přípravě a realizaci II. fáze reformy územní veřejné správy, kterou předkládá ministr vnitra Stanislav Gross a návrh nařízení vlády, které stanoví podrobnosti obsahu územní energetické koncepce z pera ministra průmyslu a obchodu Miroslava Grégra budou hlavními body nadcházející schůze české vlády. Ta se vzhledem k jednání Poslanecké sněmovny uskuteční v pondělí 21. května na Úřadu vlády.
 

Ministři by měli rovněž jednat o sbližování právních předpisů České republiky s právem Evropských společenství za I. čtvrtletí letošního roku a o závěru kontrol Nejvyššího kontrolního úřadu na ministerstvu financí a v oblasti hospodaření státních podniků.

Na programu jednání vlády je dále finanční zajištění výběrového řízení na provozovatele mobilní sítě třetí generace (UMTS) v České republice, dále informace k prosazování zákonných možností postupu ministerstva vnitra a Policie ČR vůči projevům rasismu a xenofobie, kterou předkládá ministr Gross, návrh na řešení havarijní situace objektů Českého statistického úřadu v Praze a návrh na zrušení Rady vlády České republiky pro bezpečnost silničního provozu a zřízení Koordinační rady ministra dopravy a spojů pro bezpečnost provozu na pozemních komunikacích (BESIP).


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist