https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/vlada-sr-ministri-schvalili-ucast-delegacie-sr-na-konferencii-o-lesoch
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Vláda SR: Ministri schválili účasť delegácie SR na konferencii o lesoch

23.4.2003 13:24 | BRATISLAVA (SITA)
Cieľom ministerskej konferencie o ochrane lesov v Európe bude zmapovať a zachytiť postoje jednotlivých krajín Európy a Európskeho spoločenstva k ochrane lesov v regióne, ako aj úspešne zapojiť lesníckych odborníkov do medzinárodnej deľby práce cez európske a celosvetové partnerstvá.
 

Účasť slovenskej delegácie na konferencii, ktorá sa uskutoční od 28. do 30. apríla vo Viedni, schválila v stredu vláda. Vedúcim delegácie SR bude minister pôdohospodárstva Zsolt Simon.

Na aprílovej konferencii podpíše vedúci slovenskej delegácie Deklaráciu a Viedenskú rezolúciu, čím potvrdí súhlasný postoj Slovenska k budúcemu spoločnému pokračovaniu paneurópskeho procesu ochraňovať a zachovávať lesy pre súčasné a budúce generácie. Ministerská konferencia o ochrane lesov v Európe je najvyššou politickou iniciatívou, ktorá sa zameriava na spoluprácu v oblasti ochrany lesov v Európe.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist