https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/vodarenske-sdruzeni-zapadoceskych-obci-investuje-na-tachovsku
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Vodárenské sdružení západočeských obcí investuje na Tachovsku

5.12.2001 17:39 | TACHOV (ČIA)
Zhruba 17 milionů korun hodlá v příštím roce investovat v tachovském okrese Vodárenské sdružení obcí západních Čech. Peníze vloží především do nových vodohospodářských sítí a do úprav čističek odpadních vod. Výstavbu pro sdružení více než dvaceti obcí zajistí společnost Vodárny a kanalizace Karlovy Vary. Novinářům to dnes potvrdil její zástupce Jan Flek.
 

"Plánovaná suma na investice je standardní. Tyto prostředky bychom chtěli na Tachovsku utratit každoročně," uvedl Flek. Ve výčtu plánovaných akcí je mimo jiné dokončení rekonstrukce čističky v Chodové Plané za 1,5 milionu korun nebo úprava systému zásobování vodou v Rozvadově rovněž za 1,5 milionu korun. Kanalizace za 2,5 milionu vznikne v Malém Rapotíně.

Při rozdělování finančních prostředků na investiční akce se v příštím roce nedostane na všechny členské obce, princip sdružení je ale podle Fleka založen na solidaritě.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist