https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/vybrani-spotrebitele-elektricke-energie-ziskaji-slevu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Vybraní spotřebitelé elektrické energie získají slevu

2.6.2001 11:38 | PRAHA (ČIA)
Slevu pěti procent z fakturované částky za odběr elektrické energie mohou získat spotřebitelé Prahy a Kralup nad Vltavou, a to až do 31. prosince 2005. Uvedl to ředitel marketingového oddělení společnosti Pražská energetika (PRE) Rudolf Červenka.
 

Tato sleva bude poskytována těm zákazníkům, kteří využívají elektrické akumulační vytápění v sazbě D26 a platí prostřednictvím přímého inkasa. To znamená, že umožní fakturovanou částku odepisovat na účet PRE přímo ze svého bankovního účtu. "Platba přímým inkasem je první z podmínek získání slevy. Druhou je, že všechny platby budou zaplaceny řádně a včas," uvedl Červenka.

"Pokud zákazník splní tyto podmínky, zavolá na zákaznickou linku a rozběhne se proces přiznání slevy, která bude zúčtována na konci každého fakturačního období," dodal Červenka.

Tuto pětiprocentní slevu z ceny za elektřinu odebranou v době platnosti nízkého tarifu si bude moci zákazník zkontrolovat na fakturách v části "Zpráva pro zákazníky" a bude označována jako sazba PREaku+. Jedná se o další ze slev, které PRE začala poskytovat svým klientům.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist