https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/za-kanalizaci-a-cisticku-zaplati-jemnice-37-milionu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Za kanalizaci a čističku zaplatí Jemnice 37 milionů

19.5.2002 10:53 | JEMNICE (ČIA)
Celkem 37 milionů korun bude stát výstavba nové kanalizace a čistírny odpadních vod v Jemnici na Třebíčsku. Obě stavby by měly být dokončeny ještě v letošním roce. ČIA to dnes řekl starosta Jemnice Milan Havlíček.
 

"Kanalizace se vybuduje i v městské části Podolí, kde doposud chyběla. Úpravy čistírny odpadních vod byly také nezbytné, protože už technologicky nevyhovuje," poznamenal starosta s tím, že práce zatím postupují podle harmonogramu.

"Je to pro letošní rok rozhodně největší investiční akce. Poměrně velké finanční prostředky spolkne také stavba nového sídliště," uvedl Havlíček a dodal, že nové bytové jednotky přijdou Jemnici na 13,5 milionu korun. Radnice chce připravit stavební místa pro 32 rodinných domů a pět bytových domů v co nejkratším časovém intervalu. "Nechceme tuto investiční akci kvůli nedostatku finančních prostředků odsouvat. Už nyní zjišťujeme, kdo by měl zájem na tomto místě stavět," dodal starosta.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist