https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/zapadoceska-energetika-koupila-elektricke-site-v-arealu-skody-plzen
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Západočeská energetika koupila elektrické sítě v areálu Škody Plzeň

28.2.2001 20:30 | PLZEŇ (ČIA)
Elektrické sítě Plzeňské energetiky v areálu Škody Plzeň vlastní ode dneška Západočeská energetika. Kupní smlouvu podepsali zástupci obou společností po více než půlroční době, po kterou západočeští energetici zařízení provozovali na základě nájemní smlouvy.
 

Západočeská energetika si od koupě slibuje, že tak časem získá i další zákazníky ze skupiny Škody Holding. "Při předběžném vyhodnocení půlročního provozu se potvrdil původní odhad o nárůstu prodeje ve výši přibližně tři až čtyři procent právě ze skupiny Škoda Holding. Odkoupení sítí bylo krokem k naplnění strategie v oblasti distribuce a obchodu s elektrickou energií," uvedl dnes Miroslav Kučera ze Západočeské energetiky. Podpisem kupní smlouvy podle Kučery obě společnosti naplnily cíl, deklarovaný při podpisu nájemní smlouvy loni v červnu.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist