https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/zlatou-medaili-veletrhu-animal-tech-v-brne-dostaly-ctyri-exponaty
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Zlatou medaili veletrhu Animal Tech v Brně dostaly čtyři exponáty

12.5.2017 15:00 | BRNO (ČTK)
Na Národní výstavě hospodářských zvířat a dalších doprovodných veletržních akcích od čtvrtka v Brně vystavuje přes 230 firem z 24 zemí. Chovatelé na brněnské výstaviště přivezli 900 zvířat, největší zastoupení má masný skot. / ilustrační foto
Na Národní výstavě hospodářských zvířat a dalších doprovodných veletržních akcích od čtvrtka v Brně vystavuje přes 230 firem z 24 zemí. Chovatelé na brněnské výstaviště přivezli 900 zvířat, největší zastoupení má masný skot. / ilustrační foto
Zlatou medaili veletrhu Animal Tech včera v Brně dostaly čtyři exponáty. Je mezi nimi například unikátní senzor na telení krav, který monitoruje kontrakce a posílá majiteli informace na dálku. Oceněnou firmou je irský výrobce MooCall. Cenu včera v Brně dostal také automatický vysavač kejdy od nizozemské společnosti Lely a koncept výživy selat německého výrobce Sano - Moderne Tierernährung. ČTK to řekli pořadatelé z Veletrhů Brno.
 

Oceněno bylo také komplexní řešení na zlepšení reprodukčních ukazatelů stáda od nizozemské společnosti Nedap.

Vystavovatelé letos do soutěže, která se koná v souvislosti s Národní výstavou hospodářských zvířat, přihlásili 20 exponátů. Z nich porota vybrala čtyři, které dostaly hlavní ocenění.

Na Národní výstavě hospodářských zvířat a dalších doprovodných veletržních akcích od čtvrtka v Brně vystavuje přes 230 firem z 24 zemí. Chovatelé na brněnské výstaviště přivezli 900 zvířat, největší zastoupení má masný skot.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist