https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/zlinsky-kraj-pripravuje-konferenci-o-vodnim-hospodarstvi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Zlínský kraj připravuje konferenci o vodním hospodářství

3.6.2001 11:35 | ZLÍN (ČIA)
Odborní pracovníci ministerstva životního prostředí , ministerstva zemědělství, Zlínského kraje a okresních úřadů východní Moravy, kteří jsou zodpovědni za výkon státní správy v oblasti vodního hospodářství, se sejdou ve čtvrtek 7. června na půdě Krajského úřadu ve Zlíně.
 

"Hlavním tématem setkání je vyjasnění, jak se v důsledku reformy státní správy vyvíjejí vzájemné kompetence mezi ministerstvy, krajem a okresními úřady. Důležitým bodem jednání bude rovněž seznámení s implementací směrnic Evropské unie na úseku vodního hospodářství do našich podmínek. Během konference však také hodláme vyvinout tlak na ministerstva a na Povodí Moravy, aby se urychlilo odstraňování povodňových škod. To je problém, který kvůli nedostatku financí zůstává stále nedořešen," naznačil vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství Krajského úřadu ve Zlíně Alan Urc.

Účastníci budou seznámeni také s novými zákony o vodách a o vodovodech a kanalizacích, které jsou právě projednávány v Parlamentu ČR.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist