https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/znate-zajimavy-prazsky-strom-zapojte-se-do-fotograficke-souteze
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Znáte zajímavý pražský strom? Zapojte se do fotografické soutěže

4.4.2016 13:58 | PRAHA (Ekolist.cz)
Dnes začal 3. ročník fotografické soutěže na téma Pražské stromy. Soutěžící mohou posílat fotografie, jejichž hlavním námětem jsou stromy rostoucí na území Prahy.
 

Soutěž vyhlašuje web o památných a významných stromech Prahy Pražské stromy a Agentura Koniklec. Příspěvky je možné zasílat do konce srpna 2016. Nejlepší snímky vybere odborná porota, vyhlášení vítězů bude na konci září.

"Cílem soutěže je objevit stromy, které si zaslouží naši pozornost. Důležité je jak estetické hledisko, tak i spojení stromu s historií a místem, na kterém roste," říká autor webu Pražské stromy Aleš Rudl.

Fotografie je potřebné posílat v digitální podobě e-mailem nebo jinou elektronickou formou v dostatečné kvalitě a vždy uvést přesné místo, kde strom roste. Vítané je též připojení dalších informací ke stromu či okolnostech, jak snímek vznikl. Více informací naleznete na webu soutěže.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist