https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/atmosfery-blu-ray
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

DVD Atmosféry, Blu-ray

režie: | místo vydání: USA | výrobce: National Geographic | rok vydání: 2010 | stopáž: 90 min. | cena: 499 Kč
Atmosféry, Blu-ray Ať už budete filmu věnovat plnou pozornost anebo ho budete sledovat jen jako kulisu, Atmosféry National Geographic přinesou do vašeho domácího kina díky skvělým high definition záběrům z oceňovaných archivů National Geographic ty nejkrásnější obrazy světa kolem nás. Při sledování nejúžasnějších tvorů a neporušené přírody na planetě si můžete zvolit přírodní zvuky či hudební soundtrack. Vydejte se na cestu kolem světa a objevte zvířata, která přežila a dokonce prospívají v těch nejextrémnějších podmínkách na zemi. Rozleťte se napříč nedozírnými krajinami a užijte si strhujícího pohledu na planetu z ptačí perspektivy. Podnikněte podmořskou výpravu a zblízka si prohlédněte oslnivou přehlídku tvorů, kteří se zabydleli v našich oceánech.
režie:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist