https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/brazdil-rudolf-valasek-hubert-soukalova-eva-a-kol-povodne-v-brne
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Povodně v Brně

autor: Brázdil, Rudolf; Valášek, Hubert; Soukalová, Eva a kol. | místo vydání: Brno | vydavatel: Archiv města Brna | rok vydání: 2011 | počet stran: 468 | cena: 517 Kč
Povodně v Brně Publikace se věnuje studiu historických a současných povodní v Brně. Po stručném historickém vývoji města Brna jsou analyzovány současné fyzickogeografické poměry a historické změny povodí Svratky a Svitavy nad Brnem. Na základě systematických hydrologických pozorování jsou analyzovány všechny významné povodně od března 1888, které jsou doplněny podrobnými informacemi o starších povodních od 16. století podle dokumentárních pramenů. Prezentují se také záplavová území a protipovodňová opatření v Brně.
autor: Brázdil, Rudolf; Valášek, Hubert; Soukalová, Eva a kol.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist