https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/cervinka-jiri-vypravy-do-prirody
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Výpravy do přírody

autor: Červinka, Jiří | místo vydání: Praha | vydavatel: Portál | rok vydání: 2002 | počet stran: 165 | cena: 187 Kč
Výpravy do přírody Kniha nabízí praktické zálesácké činnosti pro výlety, výpravy a táboření v přírodě, doplněné hrami a náměty na poznávání přírody. Osu knihy tvoří výpravy oddílu Rysů. Jednotlivé kapitoly přinášejí konkrétní návody od nejjednodušších základů lesní moudrosti (první zálesácké krůčky, práce s nožem a sekerou), přes přípravu ohně a nocleh v přírodě, až po zálesácké lahůdky (indiánské tábory nebo činnosti ve stylu pravěku). Každá kapitola pojednává o určitém okruhu dovedností, který je přiblížen praktickými návody a nákresy, postupuje od nejjednoduššího ke složitějšímu tak, aby zajímavý námět našli jak začátečníci, tak i zkušenější zálesáci.
autor: Červinka, Jiří

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist