https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/cookova-s-ward-g-dickey-j-d-edwards-n-zapad-usa-narodni-parky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Západ USA – Národní parky

autor: Cooková, S.; Ward, G.; Dickey, J. D.; Edwards, N. | vydavatel: Jota | rok vydání: 2012 | počet stran: 592 | cena: 698 Kč
Obálka knihy Západ USA – Národní parky Průvodce Západ USA – Národní parky patří do početné skupiny světoznámých bedekrů nakladatelství Rough Guides, které jsou proslulé svým mimořádným záběrem a rozsahem a současně přesností, aktuálností a také poutavým stylem. Aktualizované vydání průvodce přináší množství informací o nejznámějších přírodních skvostech této rozlehlé oblasti, jako jsou národní parky Yosemite, Sequoia, Yellowstone, Grand Canyon a mnohé další. Informuje také o známých amerických velkoměstech na pacifickém pobřeží od Seattlu přes San Francisco a Los Angeles až po San Diego.
autor: Cooková, S.; Ward, G.; Dickey, J. D.; Edwards, N.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist