https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/crawford-j-h-carfree-citiesmesta-bez-aut
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Carfree Cities/Města bez aut

autor: Crawford, J. H. | místo vydání: Utrecht | vydavatel: International Books | rok vydání: 2002 | počet stran: 324 | cena: 17,95 $
Carfree Cities/Města bez aut Kniha Carfree cities je svým obsahem i jazykem určená především čtenářům ze Spojených států amerických. Obsahem proto, že současní obyvatelé většiny amerických megapolí, měst a městeček jsou odkázáni na své automobily (či možná přesněji jsou na nich závislí), kdykoliv se někam potřebují dostat. Přestože osobní automobilová doprava je problémem i v evropských zemích včetně České republiky, nedosahuje zde takové obludnosti, jako právě v USA. Kniha se snaží najít cestu, jak městům ulevit od aut a způsobit, aby města byla příjemným místem pro život. Přečtěte si úryvek z knížky.
autor: Crawford, J. H.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist