https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/dvd-nigel-marven-a-jeho-priroda-01
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

DVD Nigel Marven a jeho příroda 01

režie: | místo vydání: Česká republika | rok vydání: 2011 | stopáž: 94 min. | cena: 69 Kč
DVD Nigel Marven a jeho příroda 01 Svět kolem nás očima dobrodruha. Slavný biolog na cestách za krásami života zvířat. Z kolekce 10 DVD. Disk obsahuje dvě epizody: Nigel Marven a ošklivá zvířata - Migel Marven se vydává na cesty, aby sestavil žebříček nejošklivějších tvorů naší planety. Favority na umístění na předních příčkách jsou nepochybně prasata bradavičnatá, gigantičtí mroži, hvězdonosí krtci či naháčské kočky. Šanci na výhru mají také některé druhy hmyzu, obojživelníků a ptáků. Kdopak zůstane na pomyslném posledním místě a bude nejhezčí z ošklivých? Těšte se, přehlídka začíná! Nigel Marven a lovci jedů -Nigel Marven hledá nejjedovatější tvory na světě. Nejen hadi, ale i ještěrky, pavouci nebo chobotnice mají jed, který může být pro člověka fatální. Nigel sleduje, jak se jedy sbírahí a v nejlepších světových laboratořích proměňují na léky, které zachraňují životy. Některé z laboratoří dokonce experimentují s hadím jedem jako s možným lékem na rakovinu a cukrovku.
režie:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist