https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/dvd-rybi-bojovnik-komplet-3-dvd
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

DVD Rybí bojovník - komplet 3 DVD

Fish Warrior (3 DVD)

režie: | místo vydání: USA | rok vydání: 2011 | stopáž: 180 min. | cena: 538 Kč
DVD Rybí bojovník Kompletní série všech tří předchozích dílů v jednom.Největší řeky světa skrývají pozoruhodná překvapení. Vydejte se spolu s dobrodruhem, rybářem a rekordmanem Jakubem Vágnerem poznat ty největší sladkovodní ryby naší planety. Cílem jsou řeky v Amazonii, pouštní jezero v Keni a spousta dalších odlehlých míst. Na svých expedicích se setkává s domorodci, jejichž zvyky pozoruje a naslouchá neobyčejným rybářským legendám. K tomu přidává své zkušenosti a rady na přežití v divoké přírodě. K dostání například na tomto odkaze.
režie:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist