https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/dvd-severni-morava-a-slezsko-krasy-cms
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

DVD - Severní Morava a Slezsko - Krásy Č,M,S

režie: | místo vydání: Praha | výrobce: ABCD - VIDEO | rok vydání: 2011 | stopáž: 54 min. | cena: 71 Kč
Severní Morava a Slezsko Kolik času byste asi potřebovali na seznámení s krajem severní Moravy a Slezska? Léta byste jimi mohli putovat, poznávat a obdivovat rozmanitost a krásu zdejší přírody, v kteroukoliv část roku vychutnávat atmosféru krajiny pusté a divoké i té, již ruka člověka po dlouhá staletí přetvářela k obrazu svému a zanechala tak dnešním generacím jedinečné památky... Na vrcholcích kopců středověké hrady a zříceniny opředené bájnými příběhy a legendami, v historických centrech nekdejších královských měst skovstné chrámy a kostely, barokní slopupy a kašny na náměstích, zámky i honosná šlechtická sídla, a stejně tak nechvalně proslulé a přesto unikátní industriální památky z doby, kdy prosperitu celého kraje zajišťovaly doly a hutě... DVD obsahuje kapitoly: 1. Kravaře 2. Příbor 3. Litovelské Pomoraví 4. Fulnek 5. Jeseník 6. Olomouc 7. Cholina 8. Opava 9. Guty 10. Beskydy 11. Starý Jičín 12. Sedliště 13. Štramberk 14. Ostrava.
režie:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist