https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/energeticky-usporne-osvetlovani-v-domacnostech-prehled-technologii-a-legislativy
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Energeticky úsporné osvětlování v domácnostech – přehled technologií a legislativy

autor: | místo vydání: Praha | vydavatel: SEVEN | rok vydání: 2010 | počet stran: 22
Energeticky úsporné osvětlování v domácnostech

SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. připravilo ve spolupráci se Zastoupením Evropské Komise v ČR publikaci o energeticky šetrném osvětlování v domácnostech. Publikace má za cíl představit možné náhrady obyčejné žárovky v souvislosti s jejich postupným stahováním, shrnuje základní technologie v osvětlování a upozorňuje na důležité aspekty při výběru nových světelných zdrojů. Součástí publikace je také shrnutí procesu stahování žárovek, vysvětlení přijímání evropské legislativy a základní technické normy vztahující se ke světelným zdrojům používaných v domácnostech. V neposlední řadě publikace objasňuje časté otázky a mýty, které se objevují ve vztahu k novým světelným technologiím.

Volně ke stažení PDF (375 kB), tištěná podoba na vyžádání v kanceláři SEVEn, Střediska pro efektivní využívání energie, o.p.s. (Americká 17, Praha 2).

autor:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist