https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/flannery-tim-menime-podnebi-minulost-a-budoucnost-klimatickych-zmen
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Měníme podnebí - minulost a budoucnost klimatických změn

autor: Flannery, Tim | místo vydání: Praha | vydavatel: Dokořán | rok vydání: 2007 | počet stran: 288 | cena: 350 Kč
Měníme podnebí - minulost a budoucnost klimatických změn Kniha australského vědce Tima Flanneryho, předního světového biologa, paleontologa a odborníka na klimatickou změnu, přehledně podává podrobné informace o jednotlivých faktorech klimatické změny, o jejích dopadech již zaznamenaných i očekávaných a o krátké historii boje proti ní i obdobným hrozbám. Důkladně se zabývá všemi přírodovědnými, ekonomickými, společenskými i technologickými aspekty problému včetně alternativních technologií ve výrobě. Záhy po svém vydání na podzim 2005 vzbudila značný rozruch. Mezi nadšené zastánce knihy i jejího poselství patří tak různorodé osobnosti jako britský premiér Tony Blair, kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger či britský podnikatel sir Richard Branson.
autor: Flannery, Tim

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist