https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/foglova-majka-etapove-hry-v-prirode
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Etapové hry v přírodě

autor: Foglová, Majka | místo vydání: Praha | vydavatel: Portál | rok vydání: 2008 | počet stran: 176 | cena: 233 Kč
Etapové hry v přírodě Kniha navazuje na úspěšný titul Táborové etapové hry (Portál, 2006) a přináší čtyři nové hry: Království Zlaté víly (13 etap), Cesta do pravěku (15 etap), Zloba Vládce větrů (6 etap) a Věštba Chalnaka-Velkého mága (10 etap). Děti se při nich učí mj. rozlišovat dobré a špatné lidské vlastnosti a vážit si hodnot jako je ohleduplnost, empatie, spolupráce a ochota pomoci druhému v nouzi. Hry jsou vhodné pro skupiny 20 až 80 dětí ve věku 6–11 let a určené pro delší pobyty v přírodě. Z publikace mohou čerpat celoroční inspiraci oddíloví vedoucí na táborech, náčelníci skautských družin, organizátoři volnočasových aktivit na školách v přírodě nebo v ozdravovnách a pořadatelé skupinových akcí pro děti. M. Foglová je dlouholetá oddílová vedoucí, všechny hry má vyzkoušené v praxi.
autor: Foglová, Majka

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist