https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/frommherz-andrea-kameny-v-prirodni-dilne
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Kameny v přírodní dílně

autor: Frommherz, Andrea | vydavatel: Fontána | rok vydání: 2012 | počet stran: 134 | cena: 438 Kč
Podněty pro práci s kameny, s nimiž můžeme získat radost ze hry a povzbudit svou fantazii a tvořivost. Kameny povzbuzují naše smyslné prožívání, pobízejí nás pozorovat, prozkoumávat, hmatat i čichat. Zvou nás ke společným hrám, k experimentování a k hledání jejich historie a vydávají se s námi na cestu hravého objevování vlastních schopností a potenciálu. Z kamenů však lze vyčíst i prastarý příběh milionů let historie Země. V knize si stručně představíme některé nejčastěji se vyskytující druhy kamenů, aby je správně rozeznali i laici. Bohatě ilustrovaná, živá a pestrá praktická příručka s hojností nápadů a potřebných informací může pomoci nejen dětem, ale i dospělým důvěrněji se seznámit se světem kamenů a povzbudit je k nápadité tvůrčí práci.
autor: Frommherz, Andrea

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist