https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/hyza-marek-klega-ludvik-na-vrcholky-hor-s-vladimirem-cechem
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na vrcholky hor s Vladimírem Čechem

autor: Hýža, Marek; Klega, Ludvík | místo vydání: Praha | vydavatel: Česká televize | rok vydání: 2009 | počet stran: 188 | cena: 269 Kč
Na vrcholky hor s Vladimírem Čechem Úspěšný televizní dokumentární cyklus o útulnách, chatách a boudách na českých, moravských a slezských horách Na vrcholky hor s Vladimírem Čechem nyní vychází v knižní podobě. Zasvěceným průvodcem vám opět bude scenárista Marek Hýža a své postřehy a zkušenosti připojí i moderátor pořadu Vladimír Čech. Oba zdatní a na slovo vzatí turisté a milovníci hor vás v několika zastaveních provedou známými i méně známými místy horstev naší země. Začněte třeba na jesenické Švýcárně a pokračujte na Šerák, kde můžete ochutnat keprnickou hořkou. Zamiřte na hranice se Slovenskem a rozhlédněte se na valašském Portáši. Naši autoři nevynechali ani Beskydy, Krkonoše, Šumavu a její slavnou "Turnerku" a Klostermannovu chatu. Vydejte se s nimi na cestu a užijte si i ta milá spočinutí po namáhavém výstupu.
autor: Hýža, Marek; Klega, Ludvík

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist