https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/ing-hroncova-marcela-moderni-neziskova-organizace
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Moderní nezisková organizace

autor: Ing. Hroncová, Marcela | místo vydání: Praha | vydavatel: Ateliér vzdělávání, o.p.s. | rok vydání: 2010
Moderní nezisková organizace Základy jejího řízení, matodika a praktické rady v kostce. Publikace * poradí se základy moderního řízení a zajištěním plynulého chodu NNO * pomůže zprofesionalizovat aktivity a vystupování neziskové organizace * je cenným zdrojem rad, inspirace a doporučení převzatých z praxe * usnadní tvorbu vlastní pracovní dokumentace * obsahuje slovníček pojmů a odkazy na související legislativu * zahrnuje šablony v praxi nejpoužívanějších materiálů * vznikla za přispění týmu odborníků z neziskového sektoru * rozhodně nezůstane ležet na poličce pod vrstvou prachu! Vybraná témata z publikace * LIDÉ - Organizační řád - Personální agenda - Pracovní pozice, * FINANCE - Účetní řád - Oběh účetních dokladů - Cestovní náhrady - Evidence majetku - Mzdy a mzdová agenda - Finanční plán, * VYSTUPOVÁNÍ - Etický kodex - PR a komunikační strategie - Výroční zpráva. Ing. Marcela Hroncová v současné době spolupracuje v oblasti účetnictví a vnitřní metodiky s neziskovými organizacemi: nadací PROMĚNY, občanským sdružením AGNES, Nadací rozvoje občanské společnosti, Nadací ČEZ, občanským sdružením Zdravotní Klaun, Nadačním fondem Tesco. Aktivně se podílela na projektu Dotek jako lék v Dětském domově Strančice, který byl realizován občanským sdružením Šafránek. Je lektorkou účetnictví a vnitřní metodiky neziskových organizací a autorkou několika odborných textů.
autor: Ing. Hroncová, Marcela

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist