https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/jancarova-ilona-pravo-zivotniho-prostredi-pro-bakalare
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Právo životního prostředí pro bakaláře

autor: Jančářová, Ilona | místo vydání: Brno | vydavatel: Masarykova univerzita | rok vydání: 2011 | počet stran: 291 | cena: 350 Kč
Obálka knihy Cílem publikace je seznámit s východisky a podat základní informace o právní úpravě na ochranu životního prostředí. Ve srovnání s učebnicí práva životního prostředí pro magistry nepokrývá řadu oblastí, jako je například nakládání s chemickými látkami, ochrana životního prostředí při využívání jaderné energie a řadu dalších a předkládané informace nejsou zdaleka tak podrobné. Uvedená stručnost této pomůcky by měla být kompenzována ilustrativními jednoduchými příklady, které však nemají za cíl nahradit výsledky rozhodovací praxe.
autor: Jančářová, Ilona

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist