https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kavale-jan-sumava-sto-zivotnich-obrazu-jana-kavaleho
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Šumava. Sto životních obrazů Jana Kavaleho

autor: Kavale, Jan | místo vydání: Praha | vydavatel: Mladá fronta | rok vydání: 2010 | počet stran: 112 | cena: 323 Kč
Šumava Fotograf Jana Kavale již dlouhá léta podniká výlety na Šumavu, pod jejímiž kopci bydlí. Jeho snímky najdeme v mnoha knihách o tomto regionu. Nyní shromáždil své nejoblíbenější nepublikované fotografie ze všech koutů milované Šumavy. Výsledkem je kniha, která by měla podnítit k zamyšlení každého z nás - nad krásou a přirozenou harmonií, darem, kterým nás příroda obdařila a který nás všechny silně utváří a ovlivňuje v tom nejlepším smyslu. Ideální dárková publikace pro všechny milovníky přírody.
autor: Kavale, Jan

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist