https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kol-globalni-oteplovani-realita-nebo-bublina
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Globální oteplování. Realita nebo bublina?

autor: kol. | místo vydání: Praha | vydavatel: CEP | rok vydání: 2008 | počet stran: 222 | cena: 100 Kč
Globální oteplování. Realita nebo bublina? Existuje statisticky významné globální oteplování? Pokud ano, jde o přirozený jev, nebo je způsobeno člověkem? Pokud bychom se rozhodli, že mu chceme zabránit, je něco, co s tím člověk vůbec může udělat? Má nás možné mírné zvyšování teplot trápit? To jsou zásadní otázky, na něž odpovídá nový sborník Centra pro ekonomiku a politiku „Globální oteplování – realita, nebo bublina?“ Sborník vydaný s předmluvou Václava Klause obsahuje odborné i populární texty českých i zahraničních expertů, kteří nesdílejí interpretaci globálního oteplování a kteří se kloní k názoru, že současné globální teploty nevybočují z dlouhodobých průměrů a stojí za nimi převážně přírodní vlivy mimo moc člověka.
autor: kol.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist