https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kolektiv-autoru-nevydelecne-organizace-2007-meritum
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Nevýdělečné organizace 2007 - MERITUM

autor: Kolektiv autorů | místo vydání: Praha | vydavatel: ASPI | rok vydání: 2007 | počet stran: 288 | cena: 395 Kč
Nevýdělečné organizace 2007 - MERITUM Pomocí průvodce získáte komplexní přehled v oblasti neziskového sektoru. Naleznete zde vysvětlení a postupy řešení běžných problémů každého pracovníka nevýdělečné organizace. Výklad je přehledně rozdělen do tří základních částí, kterými se nevýdělečné organizace v běžné praxi setkávají, a to z pohledu Práva, Daní a nově také Účetnictví, vše je zpracováno ve znění předpisů pro rok 2007. V rámci těchto částí jsou potom řešena jednotlivá témata, která se v oblasti nevýdělečných organizací vyskytují. Naleznete nejen všeobecné informace z účetního, daňového a právního pohledu nevýdělečných organizací, ale také vzorové dokumenty, které nevýdělečné organizace během celé své činnosti nejvíce využívají, např.: stanovy jednotlivých organizací, návrhy na výmaz atd. Dále jsou zde uváděny i příklady, u kterých naleznete kompletně rozebrané téma společně se vzorovým daňovým přiznáním a nechybí ani vzorová Rozvaha a Výkaz zisku a ztráty. Nově zde také naleznete Auditorské ověření účetní závěrky a výroční zprávy a souvislý příklad účtování nevýdělečné organizace.
autor: Kolektiv autorů

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist